Monday, September 23, 2019

Dacă nu-s destule, să știți că mai sunt și altele

Cu alte cuvinte, să le mai numărăm o dată, două la Prefectură, 4 la ... nu, nu-i asta, deci serios, să le  enumerăm

Contrasensul continuă (la Bufnițe), la fel și Eufonia, Festivalul de Muzică Veche, ArtEncounters (program prioritar TM 2021)

Lansări, dezbateri etc la Humanitas


CiviCultura în acțiune:
Veranda la Muzeul Satului:

Flight Festival, o supernebunie nouă, cu filme (vine Cristi Mungiu) , dezbateri, muzici, de toate. Aici un articol, plus programul:

LitVest, un suuuuuuuper festival, de neratat:
Și dacă nu vă place nimic, mai zic: Zilele Culturii Maghiare (în Piața Operei), plus Lumina Unirii, în Piața Unirii, desigur.

Se pregătește scena în Unirii și eu aștept cu nerăbdare. Anul trecut Lumina Libertății a fost cel mai năucitor, răvășitor spectacol făcut de la zero pe plan local. Nu mai am filmările, dar ...

Am luat prezentarea de pe site-ul lor. Deci copy/paste:
„Lumina Unirii
Istoria Timișoarei în 3 acte
27-29 septembrie. Piața Unirii

În perioada 27-29 septembrie, începând cu ora 20.30, în Piața Unirii din Timișoara, Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii organizează spectacolul în trei acte: LUMINA UNIRII, care ilustrează istoria Timișoarei de la începuturile orașului și până la Unirea din 1919.

Lumina Unirii este un spectacol de muzică, arte vizuale și instalații de lumină, creat pe structura arhitecturală a Pieței Unirii din Timișoara și spune povestea orașului, cu toate momentele sale importante, de la începuturile sale, până la Unirea cu România, din 1919.

Proiect realizat de Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar ”Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

BaBa ZuLa, Lucian Nagy, Opera Nationala Romana Timisoara, ARAC Ensemble.”

Despre chestia asta ce știți?
 La Nokia m-aș duce pentru clădire, să văd cum e (că văd firma de aici, frumoasă, albastră)

No comments: