Friday, November 15, 2019

Azi, incotro?

Ce să aleg?


Memoriile Cetății: După 30 de ani

Timișoara a fost scânteia care a aprins Revoluția de la Timișoara, acum 30 de ani. Timișoara a avut curajul de a se ridica și de a spune că este destul. A trecut o generație din 1989, iar România de astăzi arată acum altfel datorită acelor oameni care au strigat atunci „Jos comunismul!”.

Timp de 4 săptămâni, vom rememora acele vremuri și ne vom bucura împreună de libertatea de exprimare pe care o avem acum. În spațiul de la Bastion, lângă Galeria Calpe, la Corner Space, vom organiza spectacole de teatru, concerte, expoziții, proiecții de film și lansări de carte.

PROGRAM
Vineri, 15 noiembrie:
ora 19:00 - spectacol de teatru "Astăzi mai bine nu m-aș fi întâlnit cu mine însămi" - un spectacol de Simona Maicanescu, după un text de Herta Müller. Producție: Fundația Doina Levința.
ora 20:30 - concert GRIMUS (Bogdan Mezofi și Lehel Kiss)

Sau


Smanes prezintă primul disc al primei trupe de punk din România, Haos -"Legea pute" & totodată primul disc al trupei Auăleu -"Miorița".
Înregistrările acestor discuri au fost făcute live în diverse festivaluri, coperțile sunt manufacturate din materiale reciclate iar edițiile sunt limitate.
Smanes continuă tradiția muzicală a orașului.

Bilete: 30 lei (se găsesc la Scârț Loc Lejer sau la intrare în seara evenimentului)

Punk's not dead! Long live the theatre!

Sau
 sau altele...

No comments: