Sunday, July 25, 2010

Prima zi, mai mult a doua

Am auzit păreri diverse la Bistriţa, cum că ziua x  a fost mai bună decât celelalte [în care x e o variabilă, foarte variabilă ca toate variabilele care se respectă]. Mie mi-au plăcut diverse lecturi, presărate în toate cele trei zile, aşa că n-am o zi favorită. Din prima [când au fost trei lansări de carte, lecturi şi un spectacol  bazat pe textele lui Octavian Soviany] nu am nicio înregistrare, deşi am făcut câteva cu telefonul mobil. Nu prea pot fi folosite pe aici.  Aşa că trec direct la lecturile din ziua a doua:

Adela Greceanu


Ştefan Manasia

Rareş Moldovan [a prezentat şi un număr nou din Echinox, dar a şi citit câteva poezii, nu din alea]

Marius Chivu

Ioana Nicolaie
 
La Bistriţa, Ioana Nicolaie şi-a lansat o carte, ediţia a doua a Cerul(ui) din burtă, despre care a şi povestit câte ceva [a fost prezentată de Marius Chivu].

Vineri a fost şi vizita la penitenciar, dar a mai fost şi o ediţie specială a Institutului Blecher, aşa că va avea parte şi de o postare specială, cu poze, poveşti şi alte înregistrări. 

2 comments:

Anonymous said...

hey! ma bucur tare mult ca ai fugit spre festivalul acesta. imi pare tare rau ca eu nu am putut fi prezenta. ma bucur ca ai fost si in Singeorz, de unde vin eu, si mai ales la Muzeul de Arta Comparata, un loc adorat de mine. Ai facut foarte bine( ca de obicei) ca ai filmat si pozat, astfel mai inteleg si eu ce s-a intamplat acolo.
Te saluta,
Alina Tarcoman

white noise said...

@Alina - salutari :) cum iti merge pe acolo?
da, la singeorz a fost tare fain.
si ma bucur ca folosesc si inregistrarile mele la ceva :))