Tuesday, May 18, 2010

Jurnal aiurit


E aşa de frig încât aş putea spune că e foarte frig, mult prea frig pentru o zi de mai. Azi cred că au fost vreo 10 grade. Măcar de s-ar opri ploile. Am pus în funcţiune toate radiatoarele din dotare. Şi altceva ce să mai spun? Iar am început să beau cam multe cafele pe zi. De-ar fi doar asta... Am reuşit la un moment dat să răstorn cana de cafea şi fix peste notebook a ajuns. Din fericire era în pauză [acasă nu prea-l folosesc], deci oprit/închis şi uite aşa, a supravieţuit. Încă mai funcţionează.

Cred că mi-am imaginat că e din acela care funcţionează cu cafea. Există aşa ceva, dar nu găsesc articolul. Am dat doar peste cel care zice de imprimanta Eco [fără Umberto]. Poza am luat-o de aici[acolo găsiţi şi articolul].

S-a redeschis Cartea de nisip[librăria]; parcă e mai prietenos locul ăsta nou, deşi pare un pic mai mic. Mi-am luat şi nişte cărţi, dar nu vi le arăt. Le-am tăiat din poză, că erau lângă notebook. Am văzut acolo şi-un afiş din care am aflat că în 27 mai, la vinoteca de pe Eugeniu de Savoya, Marin Mălaicu Hondrari vine să-şi lanseze noua carte: Apropierea.

Aş mai scrie, dar mi-e cam frig. Aşa că trec la citit. Pentru final, versul zilei: şi noaptea îţi cade pe cap ca o pungă de gheaţă (Ilarie Voronca).

4 comments:

Vera said...

Unde e acum Cartea de nisip? Era tare frumoasă înainte.
Vin la Timişoara săptămîna viitoare! :)

white noise said...

Vera - e pe Alba Iulia, in Casa cu Atlanti. e imposibil sa nu dai de ea.
poate dai un semn si bem o cafea pe undeva.

Veronica said...

Multumesc, am cautat si pe-o harta si-am vazut, e usor de gasit, centrul centrului.
As vrea sa ajung si la lansarea "Apropierii", dar depinde cind scap de la "scopul vizitei", o chestie anosta dar necesara, chiar in dupa-amiaza aceea...
O cafea, da! :) Dau un semn cind se mai apropie.

white noise said...

@Veronica - da, e pe straduta care face legatura intre piata operei si piata libertatii, cartea de nisip e pe coltul dinspre libertatii.
si abia astept sa bem cafeaua aia :)