Friday, September 4, 2009

"Tăcerea e de aur!"

Aşa spune un proverb şi bine zice. Uite, eu dacă am cam tăcut în ultimul timp, am mai primit două premii: de la Literaturist şi de la AndiBob. Mulţumesc mult!
Am mai dat şi eu câteva premii din astea, acum mă gândeam să-l dau unui singur blog, şi anume lui Sebastian în vis.
Şi acum mă duc înapoi în tăcerea mea, că poate în liniştea ce se va lăsa, voi reuşi să termin ce-am început [acum muuuuuult timp în urmă] să scriu despre o carte. Mai am un pic [ştiu că nu mă crede nimeni, dar zic şi eu, poate totuşi mă crede cineva].

4 comments:

Radu Vancu said...

:)
Sebastian e aşa de fericit, că nici de suc de mere nu-i mai arde. Stă şi gângureşte: aur-aur-aur... Încep să am speranţe de bunăstare, are deja trei decoraţii de prima mână (de la White Noise, Caligraf şi Luciat), de aici la Nobel, Cervantes, Pulitzer, MacPherson şi alte gablonţuri lucrative nu mai e decât un pas - şi mă face şi pe mine om (căci ghiciţi cine are pe mână conturile lui până la 18 ani?)!
Acum, că tot veni vorba - oare azi e ziua poemelor paterno-materne? Că nu sunt sigur şi de aia nu postez. Şi mi-e să nu creadă Lucian Dan Teodorovici că m-a convins de inutilitatea PDS-urilor (mai ales în zilele astea, când mor de ciudă că Dinamo a bătut Steaua, n-aş vrea să-i mai dau un motv de jubilaţie!)...

white noise said...

@Radu Vancu - ma bucur că Sebastian nu-i supărat pe mine, nu trebuia să-l uit prima dată. şi sper să vină toate acele decoraţii :)
nu ştiu cum a rămas cu pds-ul acela, că eu l-am pus în 29. dar cred că ar trebui să apară la sfârşitul lunii, când e data obişnuită pt pds-ul cu temă. a cerut Luiza o păsuire. dar dacă l-am pus noi, cred că poţi şi tu.

n-avea grijă, vine şi pds-ul meu imediat .
dar trebui sa zic de malina, că mă sufoca de-a dreptul.

Radu Vancu said...

Hehe, stai, că sunt patru decoraţii: careul de aşi e completat de cea a lui Zum. :)
Atunci la sfârşitul lunii să fie. Repede-repede, ca prinţesa verabrumariană, o să pun şi eu poemul.
Iar "Malina" o s-o citesc tot... repede-repede, comentariul tău e tare convingător - deşi am avut recent o experienţă tristă cu Ingeborg Bachmann, i-am recitit o antologie care acum zece ani îmi plăcuse enorm, citam chiar din ea în poemele din "Epistole pentru Camelia", iar acum mi s-au părut toate, fără excepţie, mediocre. Şi am mai recitit-o o dată, tot aşa mi s-au părut...
Aşa că abia aştept să o reabiliteze "Malina".

white noise said...

@Radu Vancu - nu tuturor le-a placut Malina, dar se vede ca-i o carte scrisa de un poet/o poeta [uite ce dilema am eu> poet sau poeta?]