Wednesday, July 15, 2009

No Sleep 'til ...."Insomnia"

Să mă ierte Lemmy că i-am mutilat celebrul titlu, dar prea se potriveşte în context [aşa ciudat cum sună]. Şi-n general, sper că ştiţi la ce mă refer, pentru că eu am de gând să trec direct la lucrurile serioase.


Şi-n primul rând o să spun aşa: cred că e o problemă cu trenurile care merg spre Cluj. Era să-l pierd pe al meu, e drept că pe la 6 şi 20 verificam mailurile, ceea ce făscusem şi la 6 şi 15, iar trenul pleca la 6.42. Dar am ajuns pe la 1 pm la destinaţie [unde m-am dus pentru 2 lansări şi o lectură], am descoperit şi unde e Humanitasu', am avut timp şi să mă plimb un pic prin oraş.

Ştefan Manasia a făcut oficiile de gazdă, Marin Mălaicu Hondrari a povestit despre Dicţionarul Mara, cartea lui Dan Coman. La librărie Claudiu Komartin nu a ajuns, pentru că a pierdut trenul bucuclaş. Dar a fost Ion Mureşan, care a povestit despre Un anotimp în Berceni şi a citit Rătăcirea, una dintre poeziile lui favorite din volum [şi oricum nu Poemele cu tătuca i se par cele mai bune, ci celelalte].

Lucrurile cele mai importante s-au întâmplat în Insomnia, o cafenea care ocupă un întreg etaj al unei case vechi. Acolo distribuţia a fost completă. Şi a fost foarte multă lume, deşi TIFF -ul era în plină desfăşurare. S-au citit poezii, s-au pus întrebări, a fost frumos.


dan coman in insomnia Vezi mai multe video din Evenimente
claudiu komartin in insomnia
Vezi mai multe video din Evenimente



komartin in insomnia
Vezi mai multe video din Evenimente

Concluzia: declinul începe cu insomnia, dar nu când e vorba de Cluj!

3 comments:

Anonymous said...

off ce prost se aude clipul cu claudiu din cauza galagiei de pe fundal.. n-am putut sa identific decat franturi. oricum, laudabila initiativa ta (constanta) de a inregistra astfel de momente

white noise said...

@hearmyself - am mai pus un clip, se aude mult mai bine, lipsea muzica din incaperea vecina.
am filmat din locul in care stateam eu, asta e :(
dar eu cred ca-s franturi care se aud mai greu, nu franturi care se aud

raluca said...

clipul cu muzica cere un efort mai mare de concentrare. oricum, merci mult pentru inregistrari