Thursday, January 15, 2009

Premii on line

Am aflat de la un cristian: de la 5 pm se va transmite pe internet toată povestea* de la Botoşani legată de decernarea Premiului Naţional Mihai Eminescu.
Am mai spus câte ceva despre nominalizări, nu mai revin.

Later edit:
Laureaţii de anul acesta:

Opera Omnia: Cristian Simionescu
Opera Prima: Svetlana Cârstean

Şi dacă tot m-am uitat eu la povestea asta, pot să pun o întrebare blondă: nu era posibil ca poeţii să fi citit mai mult, iar politrucii să fi vorbit mai puţin?

Mâine [adică vineri, 16.01., la 3 şi 5], la NRV o să fie un interviu cu Svetlana Cârstean.

Şi nu uitaţi că sâmbătă, 17.01., pe TVR Cultural, de la ora 13, o să fie o emisiune despre întâmplările poetice de la Iaşi, cele cu prieteni, trufe de ciocolată şi poezie. Măcar atât, că azi nu au avut niciun fel de ştire despre Premiile Eminescu [televiziune seriosă, că doar abonamentele le plătim din obligaţie, şi de aia n-avem niciun drept].

* link direct pentru WMP

2 comments:

to-morrow said...

Of, of, pacat ca am pierdut reportajul cu trufele de ciocolata. vad ca e in reluare, luni, 19 ian, dar la ora 12.55, la ora aceea sunt la serivciu :( Cum a fost?

white noise said...

@to-morrow- n-a fost reluarea emisiunii pe care am vazut-o pe tvr3, a fost un reportaj mult mai scurt in care au aparut mai mult seniorii.
m-am bucurat mult ca am vazut cateva imagini cu Bacovia, din niste documentare vechi. in momentele alea nici n-am respirat.
asa pe ansamblu emisiunea nu a fost la fel de buna ca cea de pe tvr3.