Sunday, November 2, 2008

Dialog poetic


Beau cafeaua aburindă în ceaşca albastră. Până mă urnesc spre lucruri mai serioase zic aici pe scurt că mâine, la Joc Secund, de la 18.30 iar se va vorbi despre poezie şi nu numai.

Vor fi acolo poeţii spanioli Jordi Doce, Berna Wang şi Fulgencio Martinez, iar combatanţii timişoreni vor fi Simona Constantinovici, Adrian Bodnaru, Eugen Bunaru şi Eugen Dorcescu.

2 comments:

Anonymous said...

Ah, daca tot e cu poeti si poezie, apelez la tine stiind ca merg la sigur :)) : ai citit 'Despre poezie' a lu` Manolescu ? Tre` s-o recenzez pana inainte de Craciun pentru faculte, si nu stiu daca merita sa ma entuziasmez. :)

white noise said...

@Roxa- eu am un respect fabulos pt Nicolae Manolescu, cartea asta e foarte bine facuta, nu stiu cum ar parea acum la recitire, dar cand a aparut era un fel de floare rara, mai ales ca vorbeste despre poeti adevarati, nu despre politrucii de serviciu.
atunci era greu de ajuns la anumite lucrari teoretice importante, mai nimeni nu era la zi cu bibliografia. dar studiul lui Manolescu sigur a umplut niste goluri si la capitolul asta. eu zic ca poti sa te entuziasmezi, sau poti ramane lucida nu conteaza, dar cartea merita citita.
stai sa vezi ce o sa ma entuziasmez eu cand o sa apara Istoria lui Manolescu. imi vine sa ma duc la targ numai pt asta.