Saturday, July 5, 2008

Vive le Tour!

Am mai zis asta şi anul trecut! Unele lucruri se repetă, din fericire şi lucrurile bune se repetă uneori. Azi începe Turul Franţei 2008! Mai sunt câteva ore!



Am luat harta de pe site-ul oficial.
Etapa 1: Brest - Plumelec.

Pentru cei care n-au fost la Brest [adică pentru cei ca mine], iată o prezentare a oraşului [nu ştiu cum au făcut, dar au filmat şi-un fnac].




4 comments:

Anonymous said...

Am auzit azi la radio ca e Tour de France si m-am gandit la tine. Stiu ca pe blogul tau am citit anul trecut despre chestia asta si chiar ma intrebam daca scrii si anul asta despre el. E ciudat ca m-am gandit la tine, nu pot sa iti asociez numele cu nici o faţă, dar totusi... :) e ciudat. :)

white noise said...

ma bucur ca-s asociata cu Turul Frantei :-) e competitia mea favorita. ma uit la tot ce-nseamna ciclism, desi anul asta Turul Italiei l-am ignorat un pic, era studentfestul tot atunci.

M said...

A inceput "le Tour 2010" .Speram sa scrii ceva si despre acest eveniment. Ma bucur ca mai gasesc admiratori ai turului care aprecieaza competitia, ca eveniment si nu numai "muschii" competitorilor !De 10 ani "ma plimb" si eu prin Franta si imprejurimi cu agentia turistica "Marea Bucla" ;)

white noise said...

@M- da, ar fi trebuit sa fi zis ceva... dar uite ca nu prea mai apuc sa scriu. am destule restante