Monday, June 30, 2008

Pe scurt, foarte pe scurt

M-am uitat şi eu la Jurnalul Cultural şi-am aflat că premiile Euridice au fost câştigate de Constantin Acosmei [pentru Jucăria mortului] şi Mitoş Micleuşanu [pentru Kasa Poporului]. Şi în emisunea de ieri a fost o ştire interesantă [pentru mine], invitaţi în studio erau doi regizori care au lucrat la proiectul Blog the Theatre [Ana Mărgineanu şi Radu Apostol] şi am înţeles că ar fi fost deja invitaţi la festivalul din toamnă.

Am vrut şi aseară să scriu două vorbe, după victoria Spaniei, dar m-am luat cu altele. Aş fi vrut să povestesc şi cum m-am războit cu un pui de liliac, rătăcit acum vreo câteva zile în sufrageria mea, nu ştiu ce căuta aici, dar vă asigur că era la fel de derutat ca mine. Dar uite, parcă n-am stare să scriu, deşi am mai citit câte ceva, am terminat o cărticică şi acum am trecut la una serioasă.

3 comments:

Anonymous said...

Cauta ecouri

Anonymous said...

si l-ai salvat? sper ca totul a fost bine pana la urma.
mie mi-au ramas si acum pe constiinta doi lilieci de la inceputul iernii care se chinuiau pe un trotuar in bucuresti. n-am stiut sa reactionez si nu stiu ce s-a intamplat cu ei. :(

white noise said...

da, s-a ascuns sub usa de la frigider, dar fiind mic si prostut, a lasat o gheruta afara. l-am prins cu niste unelte casnice, inofensive, si l-am scos pe geam. a zburat fericit.