Thursday, June 12, 2008

Ce-i de făcut?

Ama scrie despre soarta tristă a unui căţeluş. Am înţeles că ar fi vorba de mai mulţi. Toată povestea a început aici. Nu ştiu ce s-ar putea face.

De săptămâna viitoare o să reîncep să scriu despre cărţi. Luni am de predat un proiect, marţi altul. Cam asta-i situaţia. Poate povestesc mai multe sâmbătă sau duminică, dacă prind vreun moment liber. Până atunci o plagiez pe Tomata şi spun şi eu că în ultimul an şi ceva blogul ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut cu plăcere.

8 comments:

ama said...

multumesc de sustinere :)

sincer nici eu nu stiu deocamdata ce se poate face, mai ales ca nu gasesti sprijin nici la organizatiile de protectia a animalelor.

m-am gandit ca poate asa, daca circula vorba, se va gasi cumva o solutie :)

Anonymous said...

eu cred ca e foarte bine ca ati scris pe net, probabil sunt multi doritori de catei de rasa care se documenteaza inainte si... google sa traiasca.

apoi catelul ala e o marfa la o adica, de ce nu niste reclamatii la OPC? pt ca politia animalelor nu exista inca, e doar pe hartie...

Anonymous said...

Am dat si eu fw mailului de la ama si sper sa se poata face ceva pentru bietele animale ca eu daca mai vad sau mai aud multe de-astea, mor de inima neagra. :(
Vara asta omoara blogurile... ca sa nu mai vorbesc de citit... 0 pagini pe zi cu indulgenta, fi-mi-ar rusine.

white noise said...

@ama - poate se duce vorba si afla in primul rand presa timisoreana.

@puck- la noi nici oamenii n-au drepturi, cainii nici atat

@tomata- eu citesc, dar pt serviciu, ala nu-i citit. n-as da vina pe vara, ca vara-mi place. las' ca de luni ma-ntorc la citit.

ama said...

a aflat si presa si e posibil sa apara un articol :) o sa va tin la curent!

white noise said...

@ama - sper ca se va schimba ceva

Anonymous said...

Acolo era 10 pagini nu 0. :P M-am grabit cand am scris. am mai recuperat si eu din cartea inceputa acum o luna, dar parca tot incet merge.

white noise said...

@Tomata- 10 pagini e perfect:-)
eu am avut cateva zile in care am citit muuuuuult mai putin :-(
dar lasa ca-mi revin eu