Tuesday, August 28, 2007

Pe scurt

Încă n-am început, să citesc în ritmul meu obişnuit, deşi am tot răsfoit câteva cărţi, în căutarea uneia care să mă acapareze total. Zic asta, gândindu-mă şi la sondajul creat de criz pe blogul ei. Nu ştiu dacă aţi observat, dar a reînceput să scrie. Aşa de tare m-am bucurat, încât am vrut să votez în sondajul de care ziceam; dar e greu de ales un singur răspuns. Când pun mâna pe o carte, o ronţăi rapid, chiar dacă e să nu dorm câteva nopţi, asta ar fi situaţia ideală. Dar cărţile de acest tip sunt greu de găsit. Şi nici nu-i bine să citesc doar din astea, că mai am şi altele de făcut, pe lângă citit. Partea proastă e că n-am găsit o carte care să-mi stârnească cu adevărat interesul, am abandonat deja câteva.

Am preferat să mă plimb zilele astea, pentru că deja se întunecă mult mai repede decât înainte de vacanţă, ceea ce-nseamnă că vine iarna. Şi-asta-i o veste care mereu îmi provoacă nelinişti. Dar încerc să le retez de la rădăcină, aşa că mă plimb mult şi citesc mai puţin.

Nici bloguri nu citesc cu prea mult spor, dar mă uit la poze:

I CAN HAS CHEEZBURGER?
Drawn!The Illustration and Cartooning Blog
Illustration: LCSV 4 The Illustration News Portal

şi încerc să-mi reamintesc locuri prin care-am fost, sau în care-aş vrea s-ajung:

Veneţia
Barcelona
Milano
New York

Pentru a respecta adevărul istoric, o să spun că am început de vreo două zile, să citesc o cărţulie care se numeşte [culmea ironiei] Să te ţii alergătură! Se pare că pe asta o s-o duc la final, pentru că am ajuns în Africa, adică aproape de pagina 100.

4 comments:

Anonymous said...

:) Mersic, si eu ma bucur ca am reinceput sa scriu, sper sa dureze. :))

white noise said...

si eu sper sa dureze, asa ca zic: spor&inspiratie!

Anonymous said...

Abia aştept impresii despre Să te ţii alergătură!

white noise said...

o sa scriu, dar mai dureaza, ca nu ma grabesc asa tare, precum personajele:-)