Friday, August 17, 2007

Home, nu chiar sweet

M-am întors, dar o să am nevoie de câteva zile pentru a mă reacomoda cu anormalitatea de aici. Deocamdată, nu înţeleg nimic din ce se întâmplă în jur. Aseară, pe la 10 trecute fix am intrat în oraş, deci în mai puţin de 24 de ore am şi avut câteva experienţe urâte. Welcome to the Jungle, adică.

Partea bună e că pe Eurosport se transmite Turul Burgosului, un orăşel spaniol în care am fost şi eu. Orice-aş face, trebuie să recunosc, sufletul meu a rămas în Spania, deşi am tot văzut locuri frumoase, anul acesta inclusiv.

De citit, n-am citit nimic, deşi am încercat. Dar seara, când ajungeam în vreun hotel, eram aşa obosită, încât nu înţelegeam nici un cuvânt.

Am văzut câteva librării foarte frumoase pe unde-am fost. Întrebarea mea e: dacă noi suntem cei culţi, de ce ei au librării mai frumoase, mai mari şi cu mai mulţi cumpărători? E prea târziu pentru a căuta un răspuns.

6 comments:

Anonymous said...

Welcome home! Am descoperit de curand blogul tau si m-am bucurat ca am gasit un blogger pasionat de ciclism. Astept detalii din vacanta (poze) si posturi (la fel de) interesante.

white noise said...

Multumesc mult!

ma bucur de vizita si de comentariu.
cu pozele o sa fie mai greu, n-am aparat digital, dar poate o sa scanez cateva, candva.

Anonymous said...

welcome back!

vic

white noise said...

bine v-am regasit!

Monica said...

pentru ca ei sunt mai multi:( pentru ca ei au terminat cu satisfacerea nevoilor primare si acum isi pot da seama ca mai au si altele...si pentru ca vor:(
fetele triste sunt pentru ca si eu constat aceleasi lucruri la orice revenire in tara-muma.

white noise said...

asa e, dar eu ma razboiam un strop cu ideile noastre preconcepute.

Of!e tare grea readaptarea la obiceiurile mioritice.